1. Frågor och Svar
  2. Att äga fönster och dörrar

Var kan jag läsa era skötselråd?

I våra utförliga skötselråd får du veta vad du ska kontrollera och vilket underhåll du behöver göra. Som ägare av fönster från oss bör du läsa dem och ta med det i skötselplanen för ditt hus. Och låt dig inte skrämmas. Den årliga kontrollen och skötseln är inte omfattande.

I skötselråden får du även veta hur du utför enklare justeringar av dina fönster, våra tips för rengöring och svar på vanliga frågor. Du kan också ta del av användbara funktioner och handgrepp som du har nytta av.