Varför ska man välja förmonterad karmhylsa?

Förmonterad karmhylsa är standard på våra fönsterdörrar och ett tillval till våra fönster. Här berättar vi mer om karmhylsor som underlättar montaget.

Med förmonterade karmhylsor kan du var säker på att karmhylsan sitter rakt monterad i fönstret och du behöver endast komplettera med den infästningskruv som är optimal för den aktuella väggtypen. Förmonterade karmhylsor är standard på våra fönsterdörrar, men tillval på fönster. Glöm inte att lägga till dem i beställningen av fönster för att göra infästningen så snabb, säker och stabil som möjligt.

Till våra produkter rekommenderas karmhylsor som är 38 mm långa, till skillnad från de på 28 mm som rekommenderas av andra fönstertillverkare. Vad är fördelen med det då? Jo, det är helt enkelt aldrig svårt att nå väggen vid montaget.