Hur vet jag om mina fönster behöver bytas ut?

Byt fönster om det är i dåligt skick eller om du vill ha ett modernt fönsters alla fördelar.

Ett välgjort fönster kan hålla under mycket lång tid, förutsatt att du har tagit hand om det ordentligt. Men är det i dåligt skick behöver du göra något åt det.
Moderna fönster och dörrar har många fördelar som äldre saknar. De är mycket bättre på att isolera mot kyla på vintern, mot värme på sommaren och stänger ute mer ljud utifrån. Den extra värmeisoleringen minskar ditt behov av uppvärmning och sänker dina värmekostnader. De har även flera funktioner som försvårar för tjuvar och ger dig ett bättre skydd mot inbrott. Väljer du att köpa nya fönster kan du dessutom, så som de flesta andra, välja aluminiumbeklädda fönster som är så gott som underhållsfria.