Hur får jag en offert/prisförslag?

Har du gjort en fönsterplanering i Fönsterväljaren kan du klicka på “Skicka prisförfrågan”. Då får du välja på upp till tre återförsäljare att skicka din prisförfrågan till.

Din valda återförsäljare kommer då att ge dig ett prisförslag via e-post. Vill du gå vidare med prisförslaget kan din återförsäljare med sin expertis ge dig personlig hjälp med att finslipa din planering så att du kan känna dig trygg med att du gör de bästa valen för dig och ditt hus.
Återförsäljaren kan även ge dig prisförslag på de saker förutom fönstren som du behöver till ditt fönsterbyte, så som material till drevning, smygar och eventuella fönsterfoder.